CIM-coach är ett konsultbolag som främst verkar inom försvars- och säkerhetsområdet. Vi är kunniga på metoder för planering och värdering av aktörer och förhållanden i Din omvärld. Vi är tekniska experter på trådlös kommunikation och informationssäkerhet.

Värdet i bolaget är de anställdas kompletterande kompetenser och kunnande, vilket tillsammans ger vår samlade förmåga och styrka. Bolaget grundades 1987 och nuvarande verksamhet startade sommaren 2009.

CIM-coach har erhållit kreditratingen Tippel-A (AAA). Det är en rating som innebär ”Högsta kreditvärighet” och som endast 2.7% av Sveriges företag innehar. Endast aktiebolag kan nå AAA. Bolaget ska dessutom omsätta mer än 2 miljoner, ha varit verksamt i minst 10 år och dessutom ha nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Några av våra ledord är delaktighet! engagemang! kul på jobbet! nära kundens verksamhet!

Kontakta CIM-coach

Vill du komma i kontakt med oss så går det bra att kontakta oss via e-post på fornamn.efternamn@cim-coach.se.

CIM-coach är alltid på jakt efter nya duktiga medarbetare och intresserade av att förstärka med duktiga konsulter för att bemanna uppdrag mot våra kunder.

Låter det intressant? Kontakta oss via info@cim-coach.se (kom ihåg att lägga till ett ’e’ på slutet av adressen)

CIM-coach

Ledning & medarbetare

Peter Sjöqvist

Peter Sjöqvist

Verkställande Direktör

Tel: +46 (0)72 222 0329

 Magnus Lavman

Magnus Lavman

Styrelseordförande

Tel: +46 (0)70 615 0265

Thomas Monthan

Thomas Monthan

Säkerhetschef

Tel: +46 (0)70 209 8162

Medarbetare

Det går att nå samtliga medarbetare via e-post med formatet fornamn.efternamn@cim-coach.se eller genom att använda formuläret här på sidan.